Auticoach Anneleen Repriels

Als gezinsbegeleidster in een thuisbegeleidingsdienst leerde ik heel wat mensen met autisme kennen. Dankzij hun openhartigheid en vertrouwen gaven ze mij inzicht in hoe zij dachten en wat voor hen belangrijk was. Hier groeide mijn interesse in het autismespectrum. Om hen nog beter te begrijpen en te ondersteunen heb ik mij hierin verdiept door studies, gesprekken met mensen met autisme, vormingen en literatuur.

Regelmatig volg ik de recente ontwikkelingen, nieuwe boeken of methodieken over ass. Zelf werk ik vaak met Brain Blocks, een methodiek ter bevordering van communicatie of als psycho-educatie rond autisme.


Met ASSpiratie wil ik jongeren en volwassenen op een oplossingsgerichte manier ondersteunen in de doelen die zij willen bereiken: op jouw tempo met voldoende adem (ASSpireren), op jouw maat, met vallen en opstaan. Ik geloof erg in de krachten en vaardigheden van de persoon die voor mij zit. Ik help jou door het stellen van de juiste vragen om zelf de antwoorden te vinden bij jezelf. In het "hier-en-nu" ga ik met je op zoek naar wat jou vooruit kan helpen.

Daarnaast wil ik iedereen, die interesse heeft om meer te weten te komen over autisme, in deze ontdekkingstocht begeleiden. Samen gaan we op weg.


Mijn opleiding:
- Bachelor Orthopedagogie (IRIS Hogeschool Brussel)
- BANABA Autismespectrumstoornissen (AP Hogeschool Antwerpen)

Mijn werkervaring:
- Gezinsbegeleidster Resonans VZW
- Outreacher autisme Resonans VZW
- Intervisie begeleidster Resonans VZW
- Auticoach ASSpiratie
- Auticoach ASSpect


Je vindt meer over mij op de website van Konnektit, de organisatie die professionele zorgverleners in Vlaanderen bundelt op hun website: www.ikzoekhulp.be

ASSpiratie praktijk voor begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen met autisme: auticoach Anneleen Repriels